2010 m. sausio 25 d., pirmadienis

Maybe tomorrow. Maybe never.





Man patinka šaltis, o taip. Savaip.

Keistai prijaučiu įvairioms MINI "stichinėms" nelaimėms, kurios sutrikdo "pasaulio tvarką". Kur čia įžvelgti šviesiąsias puses? But it's so obvious... Pasiskųsti mėgstantiems nebėda rasti dėl ko padejuoti: slidžių kelių, trūkinėjančių vamzdžių, minusinės temperatūros ir pan. Optimistams laisvas kelias apsitūlojus šalikais pavaikštinėti blizgančiais sniegynais, pasidžiaugti žiemiška saule. Tarpinėms personoms (kurie nemėgsta šalčio, bet juo ir nesiskundžia) laisvė improvizuoti kuriant savą jaukumą. Aš už pledą, puodelį juodos arbatos ir gerą knygą/filmą. Net šalčio fanas P neištraukė manęs pasivaikščiojimui ant ežero.

Gerai gerai, ne visiems atostogos, ne visi tai gali sau leisti. :) Aš galiu. Aš ir leidžiu. :)
Aš jau patyriau "savo šalčio" dozę šeštadienio naktį puse trijų. Pasidalinau ja su K, P ir V. Ir vėl likau skolinga "naktinės" arbatos.

Maybe tomorrow. Maybe never.

6-adienį vėl buvom susibėgę "savi". Vyko kova dėl TV pultelio. (filmas vs. krepšinis) Nelemta vyriška dauguma... :D O dar daug karšto vyno, alaus ir kalbųkalbųkalbų. Ir juoko.

Galiu pasidžiaugti, kad per atostogas nenuveikiau nieko. Didžiuojuosi. Tai ir yra ATOSTOGOS. MANO atostogos.

5 komentarai:

  1. mmm...Tai tu mėgsti juodą arbatą? Paprastą juodą ar kokia nors patiuninguotą? :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dabar pasinešus ant "patiuninguotos". :D Smulkios juodosios arbatos su persikais, aromatizuotos karamele. :) Pati skaniausia. :) Bet geriu ir gryną juodą. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip pavydžių atostogų. TAVO. Tokių jaukių, skanių ir su savais. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. GreenCarrot> Aš pati sau pavydžiu atostogų. :D Bet jos taip greit senka...
    Ieva> Labiau tiktu sakyti ne nemėgstu, o "negeriu". :) Prieš du metus atsimenu vasarą negalėdavau pradėti ryto be žalios arbatos puodelio. :) O dabar kažkaip... nebe taip. :)

    AtsakytiPanaikinti