2010 m. sausio 2 d., šeštadienis

Sostinės mergaitė. Again.



Vėl žvelgiu į pasaulį pro aštunto aukšto langą.

Baisiai sekmadieniškas šeštadienis ir anglų įskaita poryt. Hrrr.

Produktyvi keturių valandų kelionė ir grandiozinis apsipirkimas "IKI". Taip būna, kai iš gimtinės išsiveži lagaminą, prikrautą knygų, pamiršus, kad negali būt gyva vien dvasiniu penu.

Vėl sostinėj ir daugiaaukščiai nedraugiškai blizgina šviesom į langus. Purvina žiema man nepatinka. Bet užtad kaip stebuklingai snigo... :)


Savimeilę glostanti žinia, kad vampyriška prezentacija komunikacijos įgūdžiams atnešė +3 balus be jokių pastabų. <3


Šįvakar eisiu miegoti vėlai.

8 komentarai:

  1. Nežinau kodėl, bet laukiu tokio studentiško gyvenimo :) Žinau, suvokiu - bus sunku, be tai ir traukia/žavi... Toks, galima sakyt, kolosališkas gyvenimas. Noriu? Noriu! Noriu... :)

    P.S. man patinka blogspoto grojaraštis :) Kažkada labai mylėjau šią dainą (net mano dienoraštis vadinosi 'I just want you to know who I am') O dabar labai labai sentimentai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tas studentiško gyvenimo jausmas kartais lieka ir po studijų - toks amžinas studentas jauties :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. To Nešališka Stebėtoja> Iš tikro toks kardinalus gyvenimo pasikeitimas įvyksta palikus mokyklą, kad net sunku apsakyti. :) Išsivaduodamas iš rutinos išmoksti gyventi nenuspėjamai. Tai ko visad norėjau ir ko kartu bijojau. Bet kol kas I'm OK. :D

    Dėl dainos, tai galiu drąsiai ją vadinti 2009 atradimu. Turbūt vienintelė, kuriai atsiklausyti neužteko metų. Gražūs žodžiai. O ir pirmą kartą išgirdus toks jausmas, kad labai artima. Labai labai. :)

    To Ieva> Reik tikėtis, kad neišnyks. :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. pasmalsausiu, apie ka tiksliau buvo ta vampyriska prezentacija?:D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kalbėjom šiek tiek apie vampyriškus mitus, jų kilmę, prietarus, "tikras" vampyrizmo istorijas (Arnold Paole, Peter Plogojovič ir Mercy Brown ir pan. ):) Domina vampyrai?

    AtsakytiPanaikinti
  6. taip taip, as irgi is gilaus vampyru myletoju klano:D o kazkada pirmame kurse pasakojau apie Vlada Drakula, bet mano specialybe tokia, kur apriboja tokiu dalyku "skleidima". man malonu girdeti ir matyti, kad vampais besidominciu vis daugeja ;D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Mane domina...:)
    O ką studijuojam, jei jau "vampyriškus mitus" tyrinėjam?
    :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. To Lady > Oj pas mane vampyrai labai jau seniai tarp "hobių" dominuoja. Kažkaip nuo vaikystės domėjaus numirėliais. :D Nieko blogo negalvokit, iš pradžių žavėjausi egiptologija, mumijomis, paskui perėjau prie vampyrų. :)
    To Cat > Leidyba. Kuom susiję su vampyrais, tai nebent vampyriška literatūra ateity sies (tikėkimės). Kadangi esmė buvo laisva tema, rinkausi tai, kas įdomu. Taigi čia šiaip laisvalaikis. :)

    AtsakytiPanaikinti