2011 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

Apie žaibiškus sprendimus ir kasmetinius ritualus





Šiandien eilinį kartą padariau tai, ko dar pusvalandis (ką čia pusvalandis - 5 min.) prieš tai net nebuvau pagalvojusi. Ėmiau ir nusipirkau bilietą į 30 Seconds to Mars. Panašiai buvo su šiemetinėm Roko naktim, paskui su Hurts koncertu, dabar vėl... Ne, tikrai nesigailiu. :) Priešingai. Džiaugiuosi kaip mažas vaikas ir ne tiek laukiu, kiek noriu ištempti tą laukimo laiką, nes jis visad pats saldžiausias. Kol nori, nekantrauji, tikiesi. Ir paskui pagaliau gauni. Eh.

O šiaip tai mini atostogos prabėgo visai neblogai. Pasidariau (labai mažą) dalį darbų, pailsėjau, prisimiegojau, apsilankiau pas dantistę, pažiūrėjau porą filmų ir vieną koncertą, parsisiunčiau Coldplay (o, taip - piratauju) albumą ir keletą kitų grupių dainų, peržiūrėjau naują PLL seriją, paglosčiau katiną ir aplankiau kapines bei gyvuosius gimines. Žodžiu - nenuobodžiavau.

Dabar vėl grįžau į sostinę, kur per artėjančius darbus ir atsiskaitymus bei skaitymus galo nesimato, savaitgaliai planuojami į priekį atmetant ir renkantis įvairias smagias alternatyvas, pildomi viešojo transporto bilietėliai, perkamas "Dvaro" pienas ir rytais verdama kava. Kartais aš to pasiilgstu. Ko? Visko. :)

P.s. Šiemet vėl aplankiau J. Ivanauskaitės kapą ir uždegiau žvakutę. Įdomus sutapimas, kad ryt kaip tik turiu daryt apie ją, jos gyvenimą ir kūrybą pristatymą. O šiaip manau, kad žvakutė gali virsti gražiu kasmetiniu ritualu. :)

2 komentarai:

  1. Nesuklydai pirkdama bilietus, juk jie nereali grupė :) Kaip ir aš nusipirkau bilietus į Red Hot Chili Peppers. nors mokėjau kokį 100 eurų, buvo tikrai verta. Savo mėgstamą grupę tikrai reikia pamatyti gyvai. :)

    www.intoindigo.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jo, tiesa. :) Juk tokie įspūdžiai vėliau, praleidus progą, nebenuperkami. O ir šiaip pinigais neišmatuojami, manau. ;)

    AtsakytiPanaikinti