2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Kas galėtų būti dažniau, bet džiaugiuosi, kad nebūna...





Nors pastaruoju metu dažnai norisi sustabdyti ar sulėtinti laiką, iki tol tai pasikartodavo reguliariai tik per Kūčias. Atvirkščiai proporcingai vaikystės metams, kai miegoti norėdavau eiti iškarto pasitraukus nuo stalo, kad greičiau išaušus rytui galėčiau išpakuot dovanėles.

Aw.

Dabar noriu tik ilgo vakaro. Ramiausio iš visų metų vakarų. Paslaptingiausio ir šventiškiausio. Su TUO jausmu, kurio nereikia perdėtai žadinti Kalėdinėm dainelėm ir blyksinčiom lemputėm. Ko šiais metais pasigedau, tai 8-ą kartą pažiūrėt "Vienas namuose" arba 4-ą - "Hario Poterio" pirmą dalį. :D Kažkaip neatsibosta, kai Kūčios. :)

Šiemet kaip ir kasmet - taip, kaip turi būti. Tik su daugiau sąžinės graužimo. Hm. Nebemoku. Reikia stengtis. Hrrr. Šiaip dovanėlių šiais metais turėčiau negauti.

Visgi. Stebuklų metas. :)

Vakar buvo geeeras vakaras su dar geresniais žmonėmis. Vyriška kompanija S, K, V, A ir mes su J. Buvo juoko. Ilgų kalbų. Trūko B, V ir P. Labai. Išsimėtėm kaip reikalas po Lietuvą... K meta mokslus. Anglija vs Amerika. Dar pažiūrėsim.
Naujametinė dilemą: su P ar K. Geriausia su abiem. :) O BFF už 300km. :/

Bet apie tai dar pamąstysim. Nes dabar trumpiausia metų naktis, kurią stebuklai padaro ilgiausią. Ir miegoti eisiu vėlai, nes Jurga...

O Jums ramių Kūčių ir stebuklingų šv.Kalėdų... :)

<3

Kaip visad noriu taikos pasaulyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą