2010 m. liepos 16 d., penktadienis

Deveiklizacija.




Nauja savaitė prasideda ar baigias - didelės reikšmės man tai dabar neteikia. Kai atostogos, dažnai net nežinau, kuri savaitės diena eina (ką jau kalbėti apie datą). Dabar truputį laukiu kitos savaitės, kada manąjį pagaliau paleis iš praktikinės "katorgos" į atostogas. Turim suplanuoti iškylą, rokus ir dar daug daug ką. :)

Kelias dienas beveik savo noru gyvenau beveik be kompo. Manąjį neva taisė. Neva. Žodžiu, atsisveikinau su senąja baterija. Ir dar 350lt. Nors namie puikuojasi kita jungtis su internetine erdve, savo noru pasidariau pertraukėlę nuo visų facebook'ų, BLOG'ų, Dr.House'o ir kito internetinio gėrio. Ir atsirado proga pagaliau kibti į skaitinius. Užbaigiau "Prozako kartą" - kas galų gale jau buvo ėmę kamuoti, ir vakar jau įpusėjau J.Meko "Tris draugus", bei savo mylimo H.Radausko "Pasauliu netikiu, o pasaka tikiu". :) Per karščius daugiau nieko neįstengiu veikti.

Kad ir kaip pasiilgau Vilniaus, šiandien džiaugiuosi, kad esu ne mieste ir galiu pasislėpti vėsioj parko paunksmėj. Nes kai saulėje termometras pasiekė patį viršų, t.y. 50 laipsnių - nuo dehidratacijos ir šiaip visiško nuvytimo/išdžiuvimo jau negelbėja nei "Vytautas", nei kiti burbuliniai mineraliniai gėrimai.

Manyje pinasi tingulys ir noras veikti, veiklos trūkumas ir darbo perteklius, norai ir galimybės... Jetau, kai mąstyti trukdo karščiai, visa, ko norisi, visą parą neišlipti iš lovos. ...net jei sapnuojasi V.Juozapaitis...:D

5 komentarai:

  1. Aš geriu negazuotą mineralinį "Rasa". :)
    Sako dėdės ir tetos mokslininkai, kad negazuotas geriau. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mhm, kad negazuotas geriau ir aš girdėjau. Tik "Vytaute" dar visokiu mineralų yra.:D Nors kas juos ten žino. :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš irgi tik negazuotą geriu, atgaivina mane net geriau;D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ojėj kaip pavydu skaityti vėpsojimus paunksmėj :} o mes čia bliamba be šaldytuvo gyvenam

    AtsakytiPanaikinti