2010 m. gegužės 25 d., antradienis

Yes ter day and to day




Dabar labai norėčiau parašyti apie vieną žmogų. Arba parašyti jam laišką, kurio, žinoma, niekada neišsiųsčiau. Bet kartais pritrūksta žodžių. Ima ir pritrūksta...

Šiandien oficialiai neoficialiai prasidėjo sesija. O po šios nelaimingos savaitės ji jau bus įpusėjusi. Nežinau dar, kaip išgyvensiu 3-adienį ir 4-adienį, du svarbius egzaminus vieną po kito. Bet dabar, kaip teoriškai ir praktiškai turinti pilnavertišką gyvenimą, galiu ne tik sukti galvą apie mokslus, bet ir pasimėgauti gražiomis mintimis. Mmmm (mėgaujuosi).

Šiandien man nesisekė: prieš pat išėjimą į susitikimą sugebėjau susiplėšyti kojinę, nusideginau beveik visus pirštus karštu puodu, kuris dar mano viryklę pavertė burokėlių sriubos bala, neveikė liftas, tad pėdinau iš 9-o aukšto "pėstute" ir dar neatsirado šaltas vanduo... Bet taip susimąsčiau, jei tik tokios gyvenime problemos tebūtų... Juokeliai. :) Gal todėl taip lengva į viską žiūrėti paprastai ir pasijuokti.

Kone nemaloniausias vakar įvykis - suvokimas, kad nuo liepos, kaip bebūtų, teks palikti Antakalnio 9-ą aukštą. Nebebus saulėlydžių, raganų kaimynių, delninio naktinio Vilniaus ir istorinių liftų. Hm. Pavadinkim tai sentimentais. Visgi tai įgauna daugiau reikšmės pirmo kurso, o kartu ir pirmų metų "savarankiško" gyvenimo šviesoje.

Bet kiekviena pabaiga reiškia naują pradžią. O pradžios dažnai būna įdomios. :)

2 komentarai:

  1. paskutinė pastraipa sukurią tokį magišką paveikslą, jog imu regėti save, pavydžiai žiūrinčią į šį kūrinį. noriu savarankiškumo, vilniaus ir ateities po kojom. o vis dėlto, kaip juokingai ir ironiškai tai skamba būtent šiandien (na, gerai, vakar: niekas nekaltas, kad įrašus pasiekiu po vidurnakčio, kada būna ką tik laikytas ir švelniai tariant susikirstas lietuvių pupp'as.)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar prieš metus nieko panašaus net neįsivaizdavau. Dar ir dabar kartais viskas atrodo ne taip realu, veikiau žaidimas. :) Nesijaudink, ateis ir tavo laikas. Bet jo nereikia per daug laukti, nes svarbu nepamiršti ir to realiojo laiko, kuriame dabar gyveni. ;) Toks patarimas iš mano pusės. ;)

    AtsakytiPanaikinti