2010 m. birželio 15 d., antradienis

Tegul atostogos prasideda.




Neatrodo, kad nuo paskutinio įrašo praėjo tiek nedaug (kalendoriškai) dienų. Atrodo, lyg būčiau rašius prieš keletą mėnesių. Sesija (ne tokia sunki kaip įsivaizdavau ir žymiai sėkmingesnė nei ankstesnioji) jau už kalnų, rezultatai irgi tik vieno egzamino dar nežinomi, J gimtadienis atšvęstas, susitikimas su P negalėjo ir būt sėkmingesnis, visas laikas su V geresnis nei kada galėjau įsivaizduoti, o ir šiaip aš jau namie ir oficialiai turiu garbės paskelbti pirmą tikrą atostogų dieną. :)

Vasara. :) (Ypač čia tiktų faktas, kad į lauką tenka eiti su striuke. :D )

Ypač gerai yra išsimiegoti savo lovoj. Viena naktis atrodė kaip geras pusmetis. Rodos niekad tiek daug nesapnavau ir taip gerai nepailsėjau. Nors čia žalia ir vėsiau, šiek tiek ilgiuosi Vilniaus. Juk jo neįmanoma nepasiilgti. :)

Šiandien dar jaučiuosi kiek įkvėpta visko, kas dar neseniai buvo, nors jau grėsmingai jaučiu į nugarą kvėpuojantį nelemtą savo vasaros jausmą. Bus matyt. :) Nepasiduosim. :)

Šios vasaros noras/uždavinys nr.1 - pasidžiaugti normalaus žmogaus normalia vasara.

8 komentarai:

  1. kokia yra normalaus žmogaus normali vasara? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano nuomone tai būtų mėgavimasis šiluma ir saule, iškylos, linkmybės su draugais, kelionės... viskas, ko mano tipinėj vasaroj nebūna. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. whats done is done and gone.
    taigi daryk taip, kad tavo kiekviena vasara būtų vis kitokia:)
    nes vargu ar yra kas nors labai jau gero tipiškume.šypt

    AtsakytiPanaikinti
  4. I'll try. Šiais metais tai jau tikrai. :) Ačiū.;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Normali vasara, kartais gali būti neįdomi :}

    AtsakytiPanaikinti
  6. Galbūt. Bet paprastesnė ir "lengviau išgyvenama" nei manoji. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ir dar. būtų įdomu sužinoti tavo nuomone apie prozaką kai perskaitysi. Vis dar nesuprantu, kuo jis taip didžiąją daugumą sužavėjo.;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Dar tik artėju link ketvirtadalio knygos. Kol kas dar menkai galiu pasakyt bendrą nuomonę, tik atėjo mintis, kad knyga man būtų buvus daug įdomesnė skaitant kokių 15-17 metų. :) Būtų viskas daug artimiau. :)

    AtsakytiPanaikinti