2010 m. rugpjūčio 9 d., pirmadienis

Senas geras rugpjūčio tvarkaraštis.




Praūžė Rokai. Tobulas pirmas rugpjūčio savaitgalis. Kartu su audrom ir potvyniais. Nors Zaraso sala, nelyginant kitas pasaulis, gyveno žvėriškais karščiais, saulės voniom, roko muzika ir alumalumalum. ;) Maldos išsipildė su kaupu - ne tik jokio lietaus, bet net jokio debesėlio.

Bet.

Neketinu skųstis 8-ių valandų kelione, sunkiais nešuliais, tvankiais autobusais, skruzdėlių ir kankorėžių lova, triukšmingais kaimynais, galų gale okupavusiais mūsų asmeninę erdvę, kurią praminėm "kiemu ir sodu" ir privertusiais persikelti kitur ir kitom "problemom". Viską atperka festo atmosfera, daug geros muzikos. Aišku, įspūdis nebe toks pat, kaip pirmą ar antrą kartą, bet... po 2 metų pertraukos buvau pasiilgus to. O Sonic'ai buvo nerealu. Nepaisant tų nesklandumų su mikrofonais - kaip gi kitaip, kai gali rėkt kartu su mėgstama grupe.

Su nekantrumu laukiau ir "Atikos". Man jų reikia irgi reguliariai. ;)

Ir šiaip, viskas buvo super. Tai gyvenam rokų nuotaikom ir kraunamės daiktus Berlynui. :)

2 komentarai:

  1. Kaip pavydžiu tau Roko naktų... xO
    Tuo pat metu man vyko karatė stovykla, tadnieko negalėjau padaryti. Arba "karjera", arba linksmybės. Tačiau nebūtų su kuo man ten nuvykt. Vienam nuobodu, o kitų "rokerių" aplinkui net nesimato. Beviltiška situacija.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas :)
    Toks netradicinis komentaras, o dar ir ne į temą... Norėčiau pasitart su tavimi, kaip su būsima leidėja - na, nežinau daugiau su kuo tartis. Tavo kontaktų neradau (ar nemokėjau ieškoti). Gal gali man "mirktelt" į cattmoonlight@gmail.com ? Išdėstyčiau visą reikalą. Būčiau dėkinga.

    AtsakytiPanaikinti