2010 m. gegužės 2 d., sekmadienis

Nekenčiu sekmadienių ir televizijos.




Nemėgstu blogų sekmadienių. O labiausiai dėl to, kad neįmanoma atsakyti į klausimą, kodėl vienas ar kitas sekmadienis būna negeras.

Visgi apsidairykim, kas geresnio/blogesnio šiandien nutiko.

Kelionėje į stotį su tėčiu apturėjau prasmingą pokalbį apie šiuolaikines technologijas. Jis pats sako, kad seniau laikas eidavo lėčiau. Ir mes kartu atradom nemažai idėjų - kodėl. (Manau, bent pusė jų - teisingos).

Traukinyje aš sėkmingai susprogdinau R laivų eskadrilę. Ji atsilygino tuo pačiu. Tada aš dar laimėjau žaidimą, kurio esmės, prasmės ir taisyklių nežinojom nei viena.

Hm. Ir dar... Aš darausi vis elergiškesnė televizijai. Ir net tokie projektai, kaip "Tu gali šokti" (visgi man šokiai labai, net labai aktualūs) sugeba taip papiktinti, kad norisi tuoj išlieti kam nors tą susierzinimą. Kas per projektai, kuriuose pirmoje vietoje iškeliamos frazės: "Balsuokit, skambinkit, siųskit sms...", vos ne "pragare kentėsit, jei jūsų mylimas šokėjas iškris"? O kaip klaiku ir, be abejo, gėda ant visos Lietuvos, kai teisėjai, manydami, kad mikrofonai išjungti vapa vienas kitam "sakyk bet ką, kas į galvą šauną, kalbėk ką nors apie tą šokėją (14 vardų jie net nesugeba iš lapo perskaityti ("Irina, atsiprašau, Alina, oj Irina, tai yra Alina...")..." O, mano iki šiol didžiai gerbiamas, N. Juška ir "kalbėjo ką nors". Hrrr. Ir dar... koks bukaprotis gali imti projekto vedėju žmogų, kuris neatsimena, ką teisėjai pasakė prieš 5 min., vapa bet ką ir dar nerišliai, o ir kalbos teksto nesugeba sau pasirašyti, nes akivaizdu, kad tie žvilgčiojimai į popieriaus lapą nelabai gelbsti...

Eh. Manau vėl išjungiu televizorių mėnesiui.

Ir visgi, kaip palengvėja išliejus pyktį ir neįskaudinus žmonių. (Na, bent jau tiesiogiai. :D )

Esu užsispyrusi bejausmė karvė.
O Jūs nebūkit tokie.

Gero Jums likusio sekmadienio. ;) ...ir negadinkit jo žiūrėdami televizorių. ;D

5 komentarai:

  1. labai pravartu laikyti tv išjungtą ir sakyčiau, kad visiškai nesijaučiu nusiskriaudus, kad mano tv nebuvo įjungtas jau kelintas mėnuo (neskaitant vakarykštės valandėlės žiūrint filmą apie rugsėjo 11).
    visi žino, kad lietuva parsidavėlė kekšė, bet ne visi tai pripažįsta.
    (velniais, kaip amoraliai išsireiškiau.)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kaip tik šiandien per LTV rodė labai sekmadienišką filmą. (:

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ieva> Kojom jis tikrai geriau dirba, nei liežuviu. :D

    Laura> Pas mane jis įjungiamas irgi itin retai. O kai jau susiruošiu įjungti - nusiviliu. :/

    Aušra> LTV dar kartais kažką gero parodydavo, bet kai iš močiutės sužinojau, kad trumpindami eterio laiką jie atsisakė "Panoramos", o teberodo krūvas serialų, nusivyliau labai. :/

    AtsakytiPanaikinti