2010 m. rugpjūčio 23 d., pirmadienis

Ataskaita.




Aptingau visur, net rašyme. Reik tikėtis, artimiausiu metu neaptingsiu valgyti, miegoti ar kvėpuoti. Anyway. Mano atostogos eina į pabaigą ir tai primena už lango parke byrantys medžių lapai. Dar lietus naktimis. Ir vis nykesniais tampantys mamos gėlynai sode. Ir didėjantys obuoliai. Eh.

Aš bent turėjau visą vasarą ir atostogavau kaip tikra dykaduonė. Vat P tai visą laiką dirbo ir grįžo tik aną savaitę. Pora dienų po mūsų Berlyno šturmo. Tad ir V teko pamatys ankstėliau, nei kas būtų pagalvojęs - P sugrįžtuvėse. Linksmai pasibuvom. Kažkam linksmiau, kam mažiau. Kažkam "linksmiau" buvo iš ryto, tad teko nukelt keliones autobusais vėlesnėms valandoms. Užtad atsirado laiko išbandyt kambario grindis. Parketas per slidus.

Šeštadienis praėjo gan šeimyniškai. Tęsiant tradiciją bent kažką nuveikti kartu. Tad nebuvo jokio V, kad ir kaip knietėjo jį pasikviest. Apuolė nenuvylė, ir laimei, šie metai buvo dosnesni saule ir, laimei, nepasiuntė lietaus.
Vakaras pas J, kaip visad beveik tik vyriškoj kompanijoj, sangrija, kortos. Krepšinis fone. Vėlyvas (o gal geriau tiktų - ankstyvas) grįžimas namo, pakeliui gelbstint žmonų išvarytus vyrus.

Ryt į kirpyklą, o aš vis dar nežinau, ką ten veiksiu.

?

2 komentarai: