2010 m. balandžio 26 d., pirmadienis

All I need is magic tea and you.




Klausi manęs, kaip gyvenu?

Gyvenu gerai. Ypač laisvadieniais. Iš ryto būna šalta, bet juk aš turiu magic tea. Rytais dar dažnai peržvelgiu pasaulio ir Lietuvos naujienas. Straipsnius su patikusiom antraštėm išsisaugau adresyne. Desertui paskaitau kelias savaites pasenusius "IQ" straipsnius, peržvelgiu fotoreportažus. Dar pieniškas šokoladas su galybe riešutų, po neprognozuojamų pusryčių. Plius dar pora puodelių magic tea.

Maždaug nuo popietės prasideda mano tikroji "diena". Sėkmingi išsisukinėjimai, kad nereiktų veikti nieko rimta. Tikėsi tuo ar ne - visada pavyksta.

Tada ateina vakarai. Nesakysiu, žinai, be ko neišgyvenu. Ir tai visad prasideda skirtingai, bet baigiasi vienodai. O man dar lieka pusė nakties. Tada dažniausiai lengvai išprotėju. Žiūriu į mėnesieną virš Vilniaus ir kartais atrodo, kad rytojus neateis. O jis visada ateina.

***

Sutinku tave, o tu šypsaisi ir klausi manęs, kaip aš gyvenu...

2 komentarai:

  1. Šiandien nuostabus mėnulis. Nors tik priešpilnis, bet panašu į pilnatį. Ir čia panašūs gana išgyvenimai. :} galvojau paklausiu, ar nieko prieš, jei aš ir pas save įsivesčiau knygų skiltį?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ką tik grįžau iš nerealaus pasivaikščiojimo po naktinį Vilnių, tad mėnuliu tikrai buvo progos pasigrožėti. :) Ir jis tikrai panašus į pilnatį! O dėl knygų skilties tai žinoma. Ne mano čia išradimas, kaip ir negaliu savintis. :)

    AtsakytiPanaikinti