2010 m. spalio 9 d., šeštadienis

Savaitgaliai ir dar šis bei tas.




Jei daryčiau savo savaitgalių tyrimą (apie kuriuos intensyviai skaičiau visą šeštadienį rinkodaros koliui), tai paprasčiausia juos būtų stratifikuoti į savaitgalius su juo arba kitokius savaitgalius. Pastaruosius dar būtų galima išskirti į prieškolinius savaitgalius, savaitgalius, kai aš namie ir savaitgalius, kai namie jis. Kokybiniai ir kiekybiniai šių savaitgalių tyrimai skiriasi kaip moliūgų uogienė nuo lašišos. (Nieko namie netrūksta. O ypač skonių įvairovės po savaitinės makaronų dietos).

Ranginėje matavimo skalėje dabartinis mano prieškolinio ir naminio savaitgalio hibridas nėra paskutinis. Būna ir blogiau. Nes gimtinė po mėnesio pertraukos, oi, kaip gerai. Labai labai. Ir nors Vilniuj laukia jis, aš savanaudiškai ištempčiau viešnagę pora dienų ilgiau, jei tik ne artėjanti savaitė. Tarkim gan sunki. Koliai ir gimtadieniai. Hm.

O šiaip tai aš gyvenu kaip visada gerai. Gerai buvo net kai piniginė gulėjo neliečiamam skyriui, išgyvendama juodžiausias pastarųjų... daugelio mėnesių, dienas. Ir net kai kentėjau į gražiausias rudens dienas žvelgdama pro langą ir krūvą istorijos knygų. Eh. Pasitaiko. :)

O šiaip - gi ruduo. Ko daugiau norėti? :)

3 komentarai:

  1. as toki klausimai pamaniau uzduot kuris nesusijas su pagrindine tema. makaronu dieta... as kai apie dietas nieko nzn. pvz menulio dieta tai kaip as manau tai dieta kada matai menuli tada ir gali tevalgyt, zodziu jai savaite bus debesuota tai gali savaitgalio planus kitaip perplanuot. dabar makaronu dieta. tai cia vadinas kai tik makaronus gali valgyt ar atvirksciai kad makaronu negali valgyt?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Esmė tame, kad ir aš apie dietas nieko neišmanau. :D Esu ne iš tų, kam dietų reikėtų. :D Tiesiog "makaronų dieta" pavadinau studentiško gyvenimo reiškinį, kai kišenės aptuštėja ir mėnesį namo negrįžti. :D Tad mano atveju makaronai ir beveik tik jie ir buvo valgomi. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. jop, teko ir man tai pajust neperseniausiai ;DD tiktais kad gryzdavau namo kasdiena ;D tik iki pirmos algos ilgai laukiau ;D

    AtsakytiPanaikinti