2011 m. sausio 19 d., trečiadienis

Keep on living.




Praėjo, prabėgo daug gerų (Kalėdos) ir nelabai (sesija) dalykų, daug laiko nutekėjo, ar sušalo kažkur. Na, žodžiu. Man atostogos. Posesijinės. Ir tik dabar jau kiek atsigavusi po gruodžio-sausio maratono, vėl galiu rašyt. Nieko įdomaus nepapasakosiu, nes apie Kalėdas ar Naujus rašyti jau, oj, kaip po laiko, apie sesiją nieko įdomaus išvis neįmanoma išgalvoti,o... kas čia dar?

Bet Blogger'io neužmirštu. Ne ne. Visad užsuku ir bent jau paskaitau savo sekamuosius, kad ir nebrūkšteliu komentaro. Mat komentavimas reikalauja atidaus skaitymo, o ne paviršutiniško perbėgimo akimis, bendram vaizdui, kaip gyvena mano sekamieji, susidaryti. Šiek tiek gaila, kad nespėjau sudalyvauti blogų reklamos savaitėje. Bet iš dalies savaip dalyvavau - radau nemažai naujų ir vertų dėmesio blogerių, kuriuos dabar seku savo ne visai erelio akim. O skaitomiausius kada pareklamuosiu ir be progos. Ne tik skaitomiausius, bet ir žiūrimiausius (kur didžiąją dalį užima paveiksliukai/fotografijos) ar stilingiausius (Kaip gi be stiliaus blogų! Kai kurie virusai labiau užkrečiami, nei gripas.)

Taigi. Kepu pyragus, darau desertus, miegu, valgau, žiūriu filmus ir serialus...siaube, kiek nenaudingų ar net žalingų (svoriui) dalykų galima nuveikti, kai tau visiškas atsipalaidavimas. Ah. Ar gali būti geriau?

Bus, kai sustings želė.
Aš turiu grietinėlės. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą