2012 m. vasario 27 d., pirmadienis

Ne Oskarai, bet vis šis tas...


Praūžė "Oskarai", bet aš ne apie juos, apie kitus apdovanojimus...

Baisiai ilgai ruošiuosi ir niekaip neprisiruošiu parašyti naujo įrašo. Tikrai ne dėl to, kad nėra apie ką. Ir dar labiau ne dėl to, kad nėra laiko. Kad ir kokiais darbais apsikrovusi būčiau, randu laiko serialams ir draugams, tai rasčiau ir blogui. Tarkim turiu ir kitą priežastį: iš gerb. Skirmanto Tumelio teko garbė gauti apdovanojimą (taip taip, tą patį "Stilingiausių blogų apdovanojimą", apie kurį čia daugelis visą mėnesį rašo jau. :) ) O kadangi apdovanojimo taisyklės turi tam tikrų reikalavimų, vis neprisiruošdavau jų įvykdyti. :) Bet štai atėjo ta didinga diena. :D

Pirmiausia didelis AČIŪ Skirmantui Tumeliui už įvertinimą. :)

Antriausia - 7 faktai apie mane:

1. Prieš porą metų suvokiau, kad esu beviltiškai neorganizuotas žmogus: pamirštu ką reikia padaryti, turėdama daugiau laisvo laiko, net ir spaudžiama darbų, blaškausi, tinginiauju ir sėkmingai švaistau laiką veltui. Bet aš radau išeitį ir ji labai nuspėjama - dienotvarkė. Ar bent jau svarbiausios gairės, būtini must-do, kurie padeda nepamiršti to, ko pamiršti nevalia.

2. Niekada, NIEKADA, kad ir kaip norėčiau neatsikeliu pirmą kartą ryte nuskambėjus žadintuvui. Priešingai nei su ankstesne "nelaime", su šia niekaip nesusidoroju. Net savotiškai kapituliavau ir dabar, žinodama savo ydą, žadintuvą tiesiog nustatau valandai, pusvalandžiu ar bent kelioms minutėms anksčiau, kad sučirškęs jis būtų sėkmingai nustatytas vėlesniai valandai.

3. Esu visiškai ir neatšaukiamai priklausoma nuo serialų ir šokolado. Be to labai myliu kates. :)

4. Mėgstu sudarinėti sąrašus. Visokius, pačius įvairiausius ir dažnai net nereikšmingus: pradedant nuo darbų ar pirkinių sąrašiukų iki išlaidų, dovanų, būtinų pažiūrėti filmų, metų geriausių ir t.t. sąrašų. :)

5. Tikiu įkvėpimo egzistavimu. Mokyklos laikais laikiau save gan kūrybingu žmogumi (grojau gitara, piešiau, fotografavau, užsiiminėjau rankdarbiais, rašiau...). Dabar laikau save visiška veltėde ir tingine, laiką švaistančią be reikalo (kur? žiūrėti nr. 3). Tačiau tiek tada, tiek dabar manau, kad nieko kūrybiško negaliu atlikti be tam tikros nuotaikos, atmosferos, jausmo, aplinkos, fono ir t.t., kieno visumą ir laikau tuo įkvėpimu. :)

6. Man patinka stebėti žmones. Visur: universitete, troleibuse, bare, klube, gatvėje... spėlioti ką jie veikia gyvenime, ką mėgsta, ar jie turi augintinių, kokią muziką klauso... Jei tai vyresnis žmogus - kuo jis dirba, ar turi vaikų, kur gyvena... Tai savotiškas žaidimas, kuris labai padeda užmušinėti laiką. :) ((Jei kada pamatysit mane į jus spoksant, neįsižeiskit, aš tiesiog darau, kas man patinka.))

7. Aš mėgstu labai ryškiai lakuoti nagus (pomėgis užsilikęs jau kokius 5-6 metus). Neprofesionaliai juos keverzoti, klijuoti blizgučius ir kitaip juos "puošti". Į žodį ryškiai neįeina vien "raudona". Tai ir mėlyna, žydra, purpurinė, oranžinė, violetinė, salotinė, geltona ir galybė kitų spalvų. :)

Na, o dabar ta antroji dalis, kurią būtina atlikti - tai apdovanojimo perleidimas (gal kas jau būsit gavę, ir ne vieną kartą tą apdovanojimą, bet tebūnie):

Tada da dam tadam, apdovanojimas atitenka...:

1. Dharmos Valkatai - už išlaikytą rašymo stilių ir tą pačią blog'o "aurą" nuo tada, kai pradėjau skaityti jos blogą.

2. Ailerai Stone - už magišką kūrybišką erdvę ir nerealias nuotraukas, kurios nukelia į kitus pasaulius.

3. Cherry boutique - už nerealų stiliaus pojūtį ne tik blog'e, bet ir gyvenime. :)

4. Sepulture - už tą stilingą gyvenimą su iltimis. :) O šiaip tai už nesibaigiančias vampyriškas ir kitas pabaisiškas medžiokles visose gyvenimo srityse.

5. Nekalbadienio Ievai - už mokėjimą kasdienybę paversti subtiliomis istorijomis, pastebėti gyvenimiškas smulkmenas ir jomis džiaugtis. :)

6. Valikabu - išskirtinio stiliaus merginai už išskirtinio stiliaus blog'ą (Ak, kaip patinka man tos musytės fone).

7. The New York Chic - už blogo stiliaus, nuotraukų ir įrašų dermę. :)

Tai va, tiek tų apdovanotųjų šiam kartui. Tikiuosi Jūs rašysit ir toliau, o aš pažadu Jus sekti/skaityti/stebėti. :)













5 komentarai:

  1. Sveikinu su apdovanojimu, lemiančiu įdomų įrašą :)
    Smagu stebėti kaip žmonės keičiasi gyvenimiškais etapais bėgant laikui. Įkvėpimas tikrai egzistuoja, nepamesk jo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū. :) Buvo proga kažką daugiau apie save parašyti, nes šiaip nesu linkusi to daryti internetinėj erdvėj. :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. o, ačiū! o dėl sąrašų...man jau tai darosi šiokia tokia obsesija, tikrai :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip gražiai viskas parašyta:***
    http://stylishlifeby.blogspot.com/
    A!

    AtsakytiPanaikinti