2010 m. sausio 29 d., penktadienis

I don't want to grow old




Oficialiai trumpiausia atostogų diena.

Aplankiau senąją mokyklą, sutikau nežinia kada matytus, po Lietuvą išsibarsčiusius draugus/pažįstamus, pakalbėjom su esamais 12-okais. Keista, kai gali taip artimai suvokti kitų nerimą, kartu žinant, kad tai tavęs visai neliečia.

Ir šiaip keista grįžti. Į soc. kabinetą, kur gimė tiek idėjų trumpametražiams filmukams, kur ir šiandien išgėrėm n-tąjį puodelį arbatos. Aktų salę, kuri turbūt visad man asocijuosis su ilgom šokių pamokom. Kas keisčiausia, realių prisiminimų nelikę. Tik brangūs. Dar daug mielų ir svarbių vietų liko neaplankyta.

Nesakau, kad ilgiuosi. Anyway. Sentimentai užvaldė dabar. Kilo ranka net senas foto peržvelgt. :)

Tea-party'is vakar. Sniego šūsniai šiandien. Naujai atkasami seni takai. Daugiaprasmiškumai. Norėti kitaip kas jau senai buvę. Visad galim prisiminti ir ko nėra.

Į TEN troleibusai nevažiuoja.

Su gimtadieniu, M. Prisimenu ir Tave. O ar galėčiau kitaip?..

2 komentarai:

  1. as manau, kad ir kaip buna blogai to mokykloj, bet nesuvoki, kad veliau gali buti tik sunkiau ir blogiau... atsigrezi i praeity ir gailiesi, kokia kvaila buvai ir t.t... :) Beje, grazus blogas!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, man mokykloje tikrai nebuvo blogai. :) Gera išties prisiminti, nors tai ne taip seniai ir buvo. Gal būtent dėl tos priežasties dar ir negimė tas tikras ilgesys...:)
    P.s. Ačiū. ;)

    AtsakytiPanaikinti