2010 m. birželio 22 d., antradienis

Gera pradžia.




Ką ir besakytum, vasara prasidėjo gerai.

Laimei išsisprendė reikalai su V gimtadieniu ir per pakankamai laiko sugebėjau ir suplanuoti, ir parašyti, ir nupirkti, ir padaryti ir surinkti, ir suvynioti... Eh, jis džiaugėsi, juokėsi, nustebo, dėkojo - daugiau man ir nereikia. :)
Gimtadienį atšventėm dviese ir jei ne oras ar galvoskausmiai - viskas būtų buvę puiku. (Tik mane nervina tas jausmas, kad vis kažko nepadarau. O lyg ir galėčiau... Ir norėčiau. Kol kas mėgaujuos "gauti" ir tik kaupiuosi vieną dieną "duoti".)

Vėl teko pabuvot Vilniuj, šį kartą kažkokiam svetimam: šalta, niūru, nuobodu... Dar persikraustymo vargai ir šiaip. Gaila man to devintojo aukšto vaizdo. Bet pripažinkim - naujasis nenusileidžia. Anyway, po visų sutrikdyto miego, lietuje peršlapusių ir ištęstų dienų - neįprastai džiaugiausi grįžusi namo, nors išsiskirti su V kaip visad buvo sunku, dar žinant, kad susitiksim tik po dviejų savaičių.

Šio savaitgalio iškylą su best'ais iškeisiu į jaunimo dienas. Prisiminus Klaipėdoj kadaise vykusias - mmm. Noriu. :) dar vis prisimenu P. Ir jo skiauterę. :D

Pažadėjau V "būti gera". Tokia ir būsiu. ;)

4 komentarai:

  1. Labai graži foto. Žiūrėjau žiūrėjau ir pati susijuokiau nuo to, kaip turėčiau atrodytt :)

    O į jaunimo dienas reikia registruotis kažkur, ane? Aš vis nepagaunu visos to renginio politikos..:/ Pamenu teko būt kai buvau jauna septintokė ar aštuntokė. Info mane šiek tiek :)?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Foto ir man labai patiko. :)

    Taip, kiek žinau registracija visada vyksta iš anksto. Aš pati sužinojau šiemet tik pasibaigus registracijai, o važiuoju tik dėka to, kad iš mokyklos renkamo jaunimo tarpo vienas persigalvojo ir užleido man savo vietą. O daugiau nelabai ką žinau. :) Kai aš paskutinį kartą buvau - 9-oj klasėj - viską už mus organizavo vadovė, tad irgi mažai su viskuo susidūriau ir nelabai ką galiu paaiškinti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kokie gražučiai nuotraukoje : ))

    AtsakytiPanaikinti