2010 m. gegužės 16 d., sekmadienis

Aukštadvaris. Birštonas. Trakai. GaDi's. Tobulas savaitgalis nr.2.




Realiai dėl tokių savaitgalių ir turėtų būti gyvenami darbadieniai. Antras savaitgalis, kai vėl nesu ir nemiegu namie. Šį kartą V dėka. Savaitgalis dviese. Rawr. :)

Viskas prasidėjo nekaip. Bet policija ir DAUG lietaus pliūpsnių realiai nesugadino nieko. Priešingai. :) Lankyti bažnyčias, dvarus, griuvėsius ir senas kapines - mūsų romantika. :) Ir visai geriau stovėti po sena egle ant Kartuvių kalno lietui pliaupiant, nei, kaip sakė V, žvakių šviesoj. :) Damn. Aš pritariu visaip kaip. :)

Birštonas turi idealius žalius takus pensininkams. Dar daug metrinių laiptukų su prarajom, neužbaigtų tiltų ir keliukų į niekur. Bet oro balionai susižiūrėjo gražiai, o taip. :)

Na, ir žinoma naktiniai Trakai. Pilis tamsoje, atrodo visai kitaip. Turbūt naktiniai Trakai man labiau. :) Ypač su raudonais Skittles. :)

O paskui ima ir ateina 6-adieniai. :) GaDi'y realiai viskas buvo tobula: oras, muzika (o, taip, pas mane dabar skamba Sporto - "Aš užmušiu tave". :D ), V... Kad ir sunkiai šiandien važiavosi kelias namo - pripažinkim - pavargau. Pasiilgau ramybės, kai nieko nėra aplink. Arba tik R. Va, kaip dabar. Magic tea, vakarinis Vilnius, "...kad prospektuose žydėtų gėlės.".

Man visko užtenka. Norėčiau, kad ir kitiems taip. Nuoširdžiai. :)

4 komentarai:

  1. Mes irgi šeštadienį lankėm kažkur giliai giliai miške žydų kapinaitęs, nutarę, kad tai linksmiau nei žiūrėt filmą kai toks oras :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikra tiesa. :) Tokiu oru nuodėmė būti lauke. O ir šiaip po pasivaikščiojimų jėgų atsiranda kaip po poros dienų atostogų. Prasiblaško mintys. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. hąą, mes ten šakės, kaip traukėm "aš užmušiu tave". ;D labai juokinga, bet šitaip įstringa!
    išvis kažkaip visada užskaitau Gadį. Nors šis buvo keistas, nes nedalyvavau bendrame tris dienas besitesiančiame pachmiele ir užtinusių veidų parade. Geras jausmas. ;D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš šiemet pirmą kartą buvau tenais, bet patiko. :) Kažkuom (o tiksliau tuo "užtinusių veidų paradu") visi panašūs festai pasižymi. :D Įdomiausia stebėti veidus paskutinę dieną. :D Kokių tik rūšių nevilties grimasų galima prisižiūrėti. :D

    AtsakytiPanaikinti