2010 m. gegužės 12 d., trečiadienis

WEEK(never)END.




Siaube siaubeli, kaip aš dievinu Vilnių ir viską, kas dabar mane supa! Eh, turbūt žodžių "laiminga", "patenkinta" ir pan. prasmės per daug apibrėžtos.

Nerealesnio savaitgalio turbūt neparodytų joks filmas ir vargiai aprašytų kokia knyga. Kalnas romantikos (ir ne bet kokios banalios!), sentimentai, brangiausi žmonės...

Turbūt prireiks trumpo planelio, kad atsiminčiau, nes viską aprašyti...? Oh, nėra tiek jėgų. :) Gerąja prasme. :)

5-adienis. E, S, I. paskui neapsieita be Užupio, Barbakano ir barų šturmas(reiktų įsidėmėt Bix'us, o yrač Pogo'ą ;) ) su V ir rytas ant suoliuko Sereikiškėse. Ne tik bemiegė naktis. O tiek daug viskoviskovisko.:*

6-adienis/7-adienis. Ne kokia savijauta po bemiegės nakties, bet ar gali jaustis blogai, kai atvažiuoja taip išsiilgtas P? :) Pietūs J barake, grandiozinis apsipirkimas, B butas, alusalusalus ir UNO turnyras, paskui deadline'as ir salllldūs vafliai iš ryto. :) Tauro kalnas, nusistatymas prieš kebabus ir ledus vafliuose, pėsčiom po Vilnių ir atsisveikinimas... Pripažinsiu, kai išlydėjom P į stotį, rodės, kad reikia tolimon kelionėn išlydėti brolį. Pasiilgstu jo, nors Kaunas ne taip jau toli. :)

1-adienis. Bandymas pasiruošti anglų koliui, R tėvai, V su M ir jaukus linksmas vakaras nemie.

2-adienis. Oficialiai. Su V. Nauja pradžia. O juk aš nežinau, kas yra ne-laisvė. Keistas jausmas. Turbūt pavasaris. :) Love is all around. :)

Keista kažkaip.
O dar tiek nepasakytų dalykų.
Man patinka. :)

***

Kada nusileisiu į žemę?
O manęs ten pasiilgot?..

4 komentarai:

  1. Norėtųs parašyt, kad Sveikinu su tokiu nusisekusiu savaitgaliu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vilniaus neįmanoma nemylėt. :) Maniau, kad čia gyvenant pamažu viskas atsibos, o miestas tik vis labiau ir labiau mane žavi. :)

    AtsakytiPanaikinti